Відгуки та коментарі справжніх гравців про Покер Матч

Рейкбек і бонуси
9
Ігри та ліміти
10
Слабкі гравці
9
Надійність
9
Служба підтримки
9
Введення і виведення коштів
9
Зручність софту
9
Разом
9.1
Завантажити клієнт
Квитки на фріроли від 5,000 до 100,000 грн
Квитки на фріроли з призовим фондом 5000 і 100 000 гривень за виконання різних завдань, наприклад, зіграти 500 роздач і згенерувати 10 гривень.
Отримати бонус
100% до 25,000 грн
Видається частинами по 10% за певне число VIP-балів. Кількість одержуваних турнірних грошей і розмір внесків в турніри залежать від величини зробленого поповнення рахунку.
Отримати бонус
Перейти на сайт

Відгуки гравців (108)

Загальний рейтинг:
2.4
5
46
4
8
blokedspot
PokerExperts
24.08.2021

Среднячок. Ну то есть как сказать, вроде бы и все есть, но софт мне не нравится, да и в целом поля сильные на моем лимите, а ниже спускаться просто впадлу, глина – это не мое.

blokedspot
PokerExperts
24.08.2021

Среднячок. Ну то есть как сказать, вроде бы и все есть, но софт мне не нравится, да и в целом поля сильные на моем лимите, а ниже спускаться просто впадлу, глина – это не мое.

KingsOrAces
PokerExperts
16.08.2021

Тут зарегался совершенно случайно, знакомый посоветовал. В итоге как-то приигрался и начал постоянно гриндить тут. Хотя гриндом это сложно назвать. В общем, мне нравится.

KingsOrAces
PokerExperts
16.08.2021

Тут зарегался совершенно случайно, знакомый посоветовал. В итоге как-то приигрался и начал постоянно гриндить тут. Хотя гриндом это сложно назвать. В общем, мне нравится.

SloWBanG
PokerExperts
27.07.2021

За месяц выиграл здесь 500 евро.

SloWBanG
PokerExperts
27.07.2021

За месяц выиграл здесь 500 евро.

bloobPoker65
PokerExperts
18.07.2021

Только лучшего мнения о Покерматче, честный рум.

bloobPoker65
PokerExperts
18.07.2021

Только лучшего мнения о Покерматче, честный рум.

Magikcall8s
PokerExperts
07.07.2021

Частенько зависаю на Покерматче с мобильного приложения.

Magikcall8s
PokerExperts
07.07.2021

Частенько зависаю на Покерматче с мобильного приложения.

Володимир
PokerExperts
24.06.2021

А мій фаворит -це покер матч. Скільки граю з ним николи не було яких мабудь єксцесів. Тількі служба підтримки по ночам не одразу реагує на мої звернення. А так дуже рекомендую.

Володимир
PokerExperts
24.06.2021

А мій фаворит -це покер матч. Скільки граю з ним николи не було яких мабудь єксцесів. Тількі служба підтримки по ночам не одразу реагує на мої звернення. А так дуже рекомендую.

Mr.Winner-russia
PokerExperts
23.06.2021

Нехилый такой кешбек. Я накатываю где-то порядка 30%.

Mr.Winner-russia
PokerExperts
23.06.2021

Нехилый такой кешбек. Я накатываю где-то порядка 30%.

Rapeermaxim76
PokerExperts
11.06.2021

Виндфолы здесь топчик.

Показати ще
Залиште відгук
Дякуємо! Ваш відгук буде опублікований після проходження модерації